Bestyrelseskursus

Få mere indflydelse, træf bedre beslutninger og skab mere værdi som bestyrelsesmedlem. Deltag på PwC's kursus i bestyrelsesarbejde for både erfarne og nye bestyrelsesmedlemmer.

Dato og tid
15.-16. maj 2024 
kl. 09:00-17:00 (2 dage)

Sted
PwC
2900 Hellerup

Pris
12.990,- DKK
ekskl. moms

Få mere indsigt i bestyrelsens praktiske arbejde med strategi, CSR og økonomiforståelse

Er du ny i en selskabsbestyrelse - som medarbejdervalgt eller valgt af generalforsamlingen? Eller har du været i selskabets bestyrelse i nogle år? I begge tilfælde kan du have et behov for at få bedre indsigt i fx årsregnskaber, løbende månedsregnskaber, og økonomiske analyser, virksomhedsstrategi samt arbejde med socialt og samfundsmæssigt ansvar.

Hvad indeholder kurset?

På kurset får du viden om praktisk bestyrelsesarbejde, dine rettigheder og pligter som bestyrelsesmedlem/medarbejdervalgt repræsentant, og viden om hvilke rammer selskabslovgivningen sætter. Kurset gør dig dermed i stand til at træffe bedre beslutninger - og i stand til at skabe værdi i bestyrelsesarbejdet gennem mere viden og nysgerrighed, som kan give dig mere indflydelse på beslutningerne.

Afholdelser

Husk, at du kan afmelde dig kurset uden beregning helt frem til fem uger før kursusafholdelse. Du kan naturligvis også flytte til et senere kursus eller give din plads til en kollega.

Playback of this video is not currently available

0:27

Kurset behandler ikke børsretlige forhold, herunder fx reglerne om vederlagspolitik, vederlagsrapporter og oplysningsforpligtelser over for Finanstilsynet/NASDAQ OMX.

Hvilket udbytte giver kurset?

PwC har sammensat et intensivt kursusforløb, hvor udbyttet er stort og vi hjælper dig på vej i bestyrelsesarbejdet. Du vil bl.a. få kompetencer og viden om følgende:

 • Indsigt i dit ansvar og dine forpligtelser som bestyrelsesmedlem - og hvor går grænserne i forhold til at ifalde ansvar?
 • Læs og forstå selskabets årsrapport (og månedsrapportering) - hvordan læses tallene? Og hvordan bruger du dem til at forbedre økonomien?
 • Hvorledes kan årsrapporten bruges til at beskrive virksomhedens tiltag inden for arbejdet med CSR? Og er det vigtigt?
 • Hvorfor er det vigtigt at bruge tid på strategi? Og hvilke værktøjer kan du bruge til at systematisere dine tanker?
 • Hvordan bidrager medarbejdervalgte repræsentanter bedst i bestyrelsen? Og hvilke konflikter kan bestyrelsesarbejdet bringe disse i?
 • Hvorledes fokuserer du din indsats som bestyrelsesmedlem? Og hvordan bør bestyrelsesmødet forløbe? Hvad er formandens rolle? Og hvorledes kan et årshjul se ud?
 • Et styrket personligt netværk med andre bestyrelsesmedlemmer.

Kursusbevis
Du modtager bevis på
gennemført kursus

Dansk materiale
Undervisning og
materiale på dansk

Fuld forplejning
Morgenmad, frokost
kage og kaffe/the

Praktisk info om kurset

Hvor og hvornår afholdes kurset?

 • Varighed: To dage
 • Dato: 15.-16. maj 2024
 • Tid: Kl. 9.00 - 17.00
 • Sted: PwC’s Punkthus: Philip Heymans Allé 5, 2900 Hellerup

Der er åbent for registrering og morgenmad 30 minutter før start. Vi byder dig velkommen i receptionen.

Hvem henvender kurset sig til?

Nuværende og kommende direktører og bestyrelsesmedlemmer, herunder også medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer, der har behov for yderligere viden om bestyrelsesarbejdet. Det gælder også for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i børsnoterede selskaber. Kurset er egnet til dig, der ønsker en bred indsigt i en række emner, der kan inspirere dig til at sidde i en bestyrelse.

Hvad koster kurset?

Kurset koster 12.990 kr. ekskl. moms. Du vil modtage en faktura på din mail efter tilmelding. 

Hvad er indkluderet i prisen?

Prisen inkluderer to spændende undervisningsdage med indlæg fra professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter inden for bestyrelsesarbejde.  Du vil modtage et deltagercertifikat efter gennemført kurset. 

Der vil være kursusforplejning bestående af morgenmad, formiddagssnacks, frokost og eftermiddagsforplejning.

Alle deltagere på dette kursus vil få adgang til den nyeste udgave af vores publikation Bestyrelseshåndbogen.

Hvordan fås mængderabat?

Er I flere der ønsker at tilmelde jer kurset, kontakt Christina Sørensen på 3945 3535 eller dk_academy_kurser@pwc.com for at få et tilbud.

Hvilket sprog undervises på?

Kurset foregår på dansk og al materiale vil være på dansk. 

Kan jeg afmelde mig kurset?

Du kan afmelde dig kurset uden beregning helt frem til fem uger før kursusafholdelse. Du kan naturligvis også flytte din tilmelding til et senere kursus eller give din plads til en kollega.

Er du i tvivl om kurset er relevant for dig? Få en uforpligtende snak og få afklaret alle dine spørgsmål: Kontakt os på 3945 3535.

Kursusansvarlig

Henrik Steffensen er partner og leder af PwC’s revisions- og regnskabsfaglige afdeling.

Henriks ekspertise omfatter rådgivning om IFRS, årsregnskabsloven, selskabslovgivning, erhvervsdrivende fonde, bogføringsloven, køb og salg af virksomheder og offentlig regnskabsaflæggelse. Hans kunder omfatter store og mellemstore virksomheder inden for både den private og offentlige sektor.

Henrik er også faglig ansvarlig for PwC’s kursusvirksomhed inden for revisions- og regnskabsmæssige forhold, herunder SR update, Navigating IFRS og årsregnskabsloven i praksis.

Udover Henrik Steffensen som underviser, vil der være indlæg fra professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter inden for bestyrelsesarbejde. 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores kurser, eller har din virksomhed behov for et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb?

Kontakt PwC’s Academy for en uforpligtende snak på 3945 3535 eller dk_academy_kurser@pwc.com

 

Find et kursus, der matcher dit behov

Få et nemt overblik over alle kommende kurser

Kontakt os

PwC's Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC