Stå stærkere gennem inflationskrisen

Dyk ned i temaerne og tilmeld dig et eller flere af vores webinarer

Vi befinder os i en historisk usikker tid med høj inflation og energikrise, som påvirker alle virksomheder. Samtidig er det nødvendigt at ruste sig til fremtiden, hvor der fortsat skal være plads til bl.a. investeringer i digital transformation, grøn omstilling og udvikling af medarbejdere. Dette øger kompleksiteten for mange erhvervsledere.

 

Se med, når vi sætter fokus på en række aktuelle emner, der kan gøre en forskel for, hvordan du som erhvervsleder står stærkere gennem inflationskrisen.

Restrukturér din virksomhed

På dette webinar får du overblik over nogle af de muligheder, der er for at tilpasse din virksomhed til en ny situation efter en krise. Der er en række restruktureringsinitiativer som med fordel bør undersøges og overvejes, når din virksomhed tilpasser sig en ny virkelighed. 

Du vil også blive klogere på refinansiering og de skattemæssige konsekvenser heraf - som følge af krisen.

Indlægsholdere: Mads Johansson, René Brandt Jensen og Karina Hejlesen Jensen, PwC

Onsdag den 25. januar 2023 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig webinaret

Se eller gense webcasts

Playback of this video is not currently available

51:50

Økonomisk robusthed: Likviditet

I denne webcast får du gode råd til at håndtere likviditets- og finansieringsudfordringer, når en krise indtræffer. Du får bl.a. indsigt i, hvordan du udarbejder likviditetsforecasts på kort og lang sigt. Du får også indblik i de typiske muligheder for at frigøre likviditet bundet i virksomhedens arbejdskapital, herunder debitorer, varelager og kreditorer samt skat, moms og afgifter.

Læs tilhørende artikel


Økonomisk robusthed: Omkostningsstyring

I denne webcast får du indsigt i, hvordan du tilpasser din virksomheds omkostningsbase på kort sigt. Du får bl.a. en illustration af en struktureret omkostningsreduktion samt overblik over faldgruber. Få også indsigt i optimering af kontraktsportefølje og kontrakter samt muligheder for tilpasning af virksomheders transfer pricing setup og kapitalstruktur fra et skattemæssigt perspektiv med henbik på optimering af den effektive skatteprocent.

Læs tilhørende artikel

Playback of this video is not currently available

44:58


Playback of this video is not currently available

53:01

Risikostyring, besvigelser og cybertrusler

I denne webcast får du indblik i, hvad din virksomhed bør have særligt fokus på for at styrke risikostyringen samt sikre jer mod cybertrusler og besvigelsesrisici. Du bliver klædt på til, hvordan ledelsen kan forbedre risikostyring, herunder besvigelser, i krisetider, den stigende cybertrussel og får gode råd til, hvordan I kan etablere et effektivt beredskab.

Læs tilhørende artikel


Forbered din organisation på fremtiden

I denne webcast får du indsigt i, hvordan du kan forberede dig til fremtiden ved at skabe en konkret og bæredygtig kobling mellem dine forretningsmæssige ambitioner og virksomhedens organisatoriske setup, herunder hvordan du skaber en stærk kultur - også i en krisetid. 

Der er ingen præsentation at downloade til denne webcast.

Læs tilhørende artikel

Playback of this video is not currently available

53:05

Danske erhvervsledere er mest bekymrede for inflationen, energikrisen og global recession. Det viser en ny pulsmåling fra PwC med svar fra ca. 500 erhvervsledere.

PwC's PulsmålingOktober 2022

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact us

Trine Vestengen Hopkins

Partner, Assurance, PwC Denmark

Tel: 5215 0003

Søren Blok Jensen

Partner, Consulting, PwC Denmark

Tel: 8932 5651

Karina Hejlesen Jensen

Partner, Tax, PwC Denmark

Tel: 2465 5434

Mads Johansson

Partner, Deals, PwC Denmark

Tel: 2321 1412

Følg PwC